maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hollywood Princess!

Kuvaaja: Laura Oja

Tervehdys Hollywoodista!

... siis Hollywood-teemaisilta sitseiltä (=akateeminen pöytäjuhla), joille ihana Serina pyysi minua seurakseen. Perusidealtaan sitsit eivät niin innosta minua (en oikein välitä alkoholista ja juomalauluista), mutta innostuin lukiessani teemakuvausta, jonka mukaan "näistä juhlista ei kimallusta puutu" ja "tänä yönä kaikki on mahdollista" - tiesin, että nyt olisi upea tilaisuus käyttää vaaleanpunaista timanttikoristeista juhlamekkoani. Olin ostanut sen eBaystä vuoden 2012 loppupuolella (postikuluineen vain noin 70 eurolla!), mutta vielä en ollut päässyt käyttämään sitä kertaakaan. Juhlaan kehotettiin pukeutumaan joksikin filmitähdeksi tai elokuvahahmoksi, mutta en keksinyt itselleni ketään tarkkaa esikuvaa... samapa tuo! Kysyttäessä voisin sanoa olevani vaikka Tuhkimo!

Lähes kaikki asuun tarvittava minulla oli jo ennestään. Ainoastaan laukkua jouduin metsästämään vielä pari päivää ennen tilaisuutta, ja Haloselta löytyikin melko vaivattomasti tuollainen ihana ruusulaukku. Ostettuani HerStylerin suoristajan olin saanut kaupanpäällisenä viisi ilmaista kampauskertaa, joista nyt pääsin hyödyntämään ensimmäisen - ja se todella kannatti. Kampaaja kiinnitti pidennykset hiuksiini luonnollisemman näköisesti kuin itse olen koskaan osannut ja kiharsi hiukseni kauniille kiharoille. Täytyy myöntää, että kun kaikki oli valmista, tunsin itseni kauniimmaksi kuin pitkään aikaan.


Sitseille mennessäni kuulin kuitenkin harvinaisen selkeästi, kuinka kadulla metrin päästä ohitseni kulkenut tyttö sanoi kaverilleen, että "se on mies", mistä tuli vähän alakuloinen fiilis. En antanut sen kuitenkaan lannistaa, ja sitseillä tunnelma parani nopeasti. En tuntenut Serinan lisäksi ketään entuudestaan, mutta ne muutamat ihmiset, joiden kanssa tulin puhuneeksi, vaikuttivat oikein mukavilta. Eräät vieraat tulivat juttelemaan meille luullen Serinaa puolalaiseksi ja minua espanjalaiseksi!

Serina ja minä
Selfie juhlapaikan vessassa

Kaikkiaan sitseistä jäi tosi hyvä maku, niin kuvainnollisesti kuin konkreettisestikin - alkuruokana tarjoiltiin tapaksia, pääruokana hampurilainen kasvispihvillä sekä jälkiruoaksi juustokakkua. Seuraavat tämän tyyppiset juhlat taitavat olla jo ensi kuussa, kun oma ainejärjestöni järjestää taas vuosijuhlat. Jos päätän osallistua, lienee taas aika kaivaa samainen ihana mekko kaapista ;)

 (Tulipa hassun näköinen kuoppa kyynärpäähän!)

95 kommenttia:

  1. You look absolutely fantastic! That dress looks so good on you dear ♥ I'm glad you had a nice time that evening!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you soo much dear ♥!
      (By the way, I'm so sorry I'm not writing in English that often anymore... :c)

      Poista
  2. Oi mikä prinsessa olet ollut ;u;! aivan ihastuttava mekko ja hiukset ja tuo tiara vain kruuna kaiken ihanuuden <3 varmasti mukava juhla ollut :) harmi että jonkun on pakko sanoa aina jotain tyhmää :( (ehkä siihen iski kateus, kun sinä ollut niin nättinä?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Koe! <3 (Niin, en tiedä oliko siinä sen kummempaa syytä... kyllä mä tavallaan ymmärrän, että onhan se harvinaista nähdä biologisesti miespuolinen hienossa juhlamekossa kadulla. Varmaan aataminomenasta päätteli tai jostain :c)

      Poista
    2. Hyvältä näyttää. Itse olen 190cm miehiin olen mennyt täydestä mutta osa naisista supisee. Sillä sitä ja tätä. Pitkäksi tytöksi on sanottu ja sitä kylläkin olen. No ehkä enemmän nainen kuin tyttö. Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa. Meitä on niin moneksi.

      Poista
  3. Olet todella kaunis! Niin on mekkokin, mutta kyllä sun hymy voittaa kaiken kimalluksen ja tyllin ja satiinin. Ihanaa nähdä sut noin iloisena <3

    VastaaPoista
  4. Noi sun hiukset on mielettömän kivasti! :3

    VastaaPoista
  5. Oi, olet todela ihanan näköinen näissä kuvissa! ♥ Oot kyllä oikea prinsessa.

    VastaaPoista
  6. Ihana mekko, oikea prinsessaunelma! Olet ollut tosi kauniina, kaikki ihan viimosen päälle.

    VastaaPoista
  7. Oi että <3 Kuulen mielessäni kuinka kaikki tämän näkevät huokaa kateellisina (minä mukaan lukien) että voi kun itsellään olisi tuollainen upea todellinen prinsessa mekko ja vielä näyttisi niin uskomattoman kauniille siinä kuin sinä!! <3 ja tuo laukku oli niin mahtava löytö, sopii mekkoon niin täydellisesti! OAO ihan vaan että waaauuuuuuu ^3^ <3 <3 <3 I wanna be a princess tooooooooooooooooooooo!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menin melkein sanattomaksi, kiitos hirmuisesti Ichi <3! Kyllä säkin oot prinsessa :)!

      Poista
  8. oi kun oot kaunis! <3 Tuo mekko sopii sulle täydellisesti, ihana prinsessa ^w^ ~~

    VastaaPoista
  9. oot tosi kaunis! <3 mekko sopii siulle iha mielettömän hyvin ja asusteet myös, samoin hiukset! ^^

    VastaaPoista
  10. Oi kuinka kaunis oot <3 Tuli hymy huulille, kun katsoin noita sun kuvia ^w^ Oot niin aito ja ihana prinsessa. Ja aivan upea mekko!

    VastaaPoista
  11. Cool, onko sun hiukset jo noin pitkät??

    VastaaPoista
  12. Sulla on tosi nätti mekko ja oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  13. Vitsi miten kaunis ja niin naisellinen, apua ;o; En uskalla ees kuvitella miten kaunis olisitkaan jos alottasit vielä hormonit ja sun kasvonpiirteet pehmenisi vähän.. ;w;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ;3;!
      Tällaisista kommenteista tulee itsellekin vähän sellainen olo että pahus sentään, miksen vaan voisi jo aloittaa hormoneja (tai olla jo aloittanut) ;___;... mutta kun ei niin ei... mut eipä vielä luovuteta :<!

      Poista
  14. Oi, ootpa kauniina ja ihana mekko! :) Ja täytyy kyllä sanoa, etten ikinä arvaisi, että oot biologisesti mies, jollen tietäisi! :D Itse asiassa seurailin sun blogia aluksi sillointällöin - katselin lähinnä kuvia, mutta kun aloin lukea tekstiä mulle tuli ihan täytenä yllätyksenä, ettet ole biologisesti nainen. Toi mekko on kyllä niin kaunis ja prinsessamainen, että käy kateeks ku ittellä ei oo tiedossa mitään juhlia, johon saisi ostaa oikeen näyttävän mekon.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!
      Oi, todellako *-*! Mielettömän ihana kuulla <3!

      Hei, varmasti sullekin tulee jotain juhlia tässä vuosien mittaan! Mä oon joutunut viettämään kymmeniä ja kymmeniä juhlia miesten asussa, joten tuntuu vaan niin upealta saada vihdoin olla nättinä erilaisissa juhlissa. Ajattelen tätä vähän kuin kompensaationa aiemmista "menetetyistä" juhlista :)

      Poista
  15. Ja mä kun kuvat nähdessäni just nimenomaan mietin, että näytät tosi naiselliselta niissä. :D Ei kommenteista kannata murehtia, mullakin on yksi kaveri, jonka jostain vitsikuvasta on spekuloitu ympäri nettiä, onko se ja sen sisko miehiä vai ei, ja ihan naisellisia naisia ovat kyllä molemmat. :D (Noi korut muuten sopii tosi nätisti mekon koristeluihin!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi tosi mukava kuulla :). Joo, yritän olla murehtimatta niistä!

      Poista
  16. Ihmettelinkin facebookissa, että mitkä ihmeen sitsit, mutta empä kehdannut kysyä. >_<
    Kiva että jäi muakva kuva kaikesta huolimatta ja oot kyllä ollu niin järkyttävän kauniina liikenteessä, että huhhuh! <3 <3 Kimallusta todellakin, ihanainen prinsessa! ^__^

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on vähän harvinaisempi sana, mutta onneksi sekin nyt selvisi ^^!

      Kiitos paljon ihana Saija <3!

      Poista
  17. vetää ihan sanattomaks. nää on kauneimmat kuvat, mitä oon tässä blogissa nähny. varsinkin tuo oikeenpuolimmainen toisena ylhäältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdyn ylempään!
      Oot ollut ihan mielettömän kauniina liikenteessä!

      Poista
    2. Kiitos ihan mielettömästi, molemmat <3!

      Poista
  18. Näytät todellakin kauniimmalta ja naisellisemmalta kun minä vanhoissani, saan alemmuuskomplekseja :D -Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Höpsis, ei mitään komplekseja sentään c:. Oon jälleen kerran valinnut näytille vain mielestäni parhaat kuvat, monissa näytän paaljon epäkauniimmalta ja jopa miehekkäämmältä ^^'

      Poista
  19. Kaksi ylintä kuvaa on ylinättejä <3
    Ja vau! Luulin ensin, että sulla on peruukki, mutta ne olikin sun omat hiukset + pidennykset. : o Tosi ihanat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Millia <3!
      Tosiaan aika ihmeellistä miten pidennykset sulautuu omiin hiuksiini vieläkin noin hyvin, vaikka mielestäni hiusteni väri on lukuisten pesukertojen takia jo haalistunut jonkin verran. Taitava kampaaja c:

      Poista
  20. Ei ole ennen tullut kommentoitua, mutta nyt on pakko tulla sanomaan: Olet aivan upea, ja ihanan naisellinen. Tulee paha mieli sen tytön kommentin takia puolestasi, tiedän itse trans* ihmisenä kuinka ikävältä tuollainen voi tuntua. Hurjat rispektit sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjasti kiitoksia! ;_; Ja kovasti sullekin tsemppiä transihmisenä pärjäämiseen!

      Poista
  21. Oot kyllä niin upee ja kaunis noissa kuvissa, että ei voi muuta kun kadehtia! :)

    VastaaPoista
  22. pakko kyllä sanoa että oot leidimpi ja kauniimpi kuin moni nainen! keep up the good work! ;)

    VastaaPoista
  23. Ei nyt on pakko kommentoida että voi miten nätti *w*

    VastaaPoista
  24. Olet kyllä kaunis :3 Tuo mekko sopii sulle tosi hyvin ja hiukset on tosi nätisti! (:

    VastaaPoista
  25. Ihan sanattomaksi veti kun näki ton ekan kuvan korkeintaan hiljainen wau tuli huulilta.
    Kertakaikkiaan upea stailaus. Näin siinä pikkasen tuhkimoa ja pikkasen Scarlett O'haraa.
    Ja kiva että löysit vihdoinkin tilaisuuden käyttää noin ihanaa mekkoa.
    Voi kun itselläkin olisi vartaloa laittaa vastaava mekko päälle.

    XOXO PetraCD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan mielettömästi Petra!

      (Sun pitää vaan löytää juuri oikeanlainen mekko, uskon että kaikki pystyy näyttämään prinsessalta oikeanlaisessa mekossa c:)

      Poista
  26. APUA, olet aivan upea ja mahtava ja kaunis!!! <3 Kiljahdin oikein, kun näin tuon ekan kuvan. Rupesi soimaan päässä Tom Jonesin She's a lady.. :) "She's got style, she's got grace, She's a winner.
    She's a Lady. Whoa whoa whoa, She's a Lady."

    VastaaPoista
  27. Suuni kirjaimellisesti jäi auki, kun näin ensimmäiset kuvat. Olen kyllä aina tiennyt että olet upea ja loistava koordinoimaan lolita-asujakin, mutta ihan oikesti.. AIVAN JÄRJETTÖMÄN KAUNISTA.

    En edes tiedä mitä muuta sanoa. Olet niin upea ja älykäs. Voi kunpa joskus pääsisin juttelemaan ihan kasvokkain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi muuta sanoa kuin että nöyrimmät kiitokseni <3 Olen todella, todella otettu.

      (Tuskin se mitenkään mahdotonta on, laita vaikka sähköpostia jos haluat c:)

      Poista
  28. Upeasti sopii sulle tuo mekko ja näytit tosi hyvältä kuvissa :)

    VastaaPoista
  29. Whaa, ihana! ^u^ varsinki noi 3. ja 6. kuva on söpöjä ku poseeraat tolleen ihanasti :3 oot kyl kaunis!

    VastaaPoista
  30. WAU oot todellatodellatodella kaunis!! Kuvat veti ihan sanattomaks. En osaa pukee sanoiks mun ajatuksii siitä et miten kaunis oot, mutsiis oikeesti WAAU! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tositosi paljon :)! (Mäkään en osaa pukee sanoiks miten paljon tällaset kommentit lämmittää mieltä <3)

      Poista
  31. oO voihan vitsi! Olet niin upea ja ihana! Sulla on kauniit, lämpöiset kasvot - meikkasitko itse? Tosi onnistunut meikki, en varmaan itse osaisi...

    Ja hei, huutelijoita rittää... Oli tyyli millainen tahansa, aina saa kuulla olevansa jätkä, lesbo tai huora. Kateus yleensä syynä. Mulla on monta kaunista ihanaa tyttökaveria, joita silloin tällöin luullaan miehiksi milloin mistäkin syystä. Yleensä kyseessä on juurikin joku vastaantulija, joka ei ehdi nähdä kuin sekunnin ajan. Ryhti, pukeutuminen, luontaiset muodot, kävelytapa, hiustyyli... syitä syytellä riittää. Ei niistä kannata masentua, ihmissilmä ja mieli on molemmat niin erehtyväisiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos *__*! Oon ihan häkeltynyt, harvoinpa mun _kasvoja_ sanotaan kauniiksi tai lämpöisiksi c: Ehkä se tosiaan johtuu meikistä, jonka tein itse mutta joka taisi onnistua tällä kertaa yllättävän hyvin (?)

      Oikeastaan tää ei ollut ees huutelu, satuin vaan kuulemaan kun hän sanoi noin kaverilleen :). Tuo on kyllä totta, melkein ketä vaan voi luulla mieheksi sopivassa tilanteessa ^^'. En masennu <3!

      Poista
  32. WOW! Nyt on kyllä pakko sanoa, että olet ihan super nätti! En osaa sanoin kuvailla, miten kauniilta näytät öuö Näytät niin iloiseltakin, että hymyilyttää itseänikin <3. Sitten vielä tuosta tuli mieleen, että kun pari viikkoa sitten satuimme törmäämään Katkan kanssa sinuun liukuportaiden luona (paikkaa en muista) taisit olla jonkinsortin poikamoodissa... Mutta näytit aivan mahtavalta D: <3. En oikein osaa sanoa mitään kovin järkevää tähän, mutta kun tuntuu, että sinusta tulee aina vain kauniimpi ja kauniimpi :3 (Paihoittelen taas sekavuutta >.<)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos miljoonasti ;w;! <3

      Niin tosiaan, me törmättiin rautatieaseman liukuportailla! Ai näytin mahtavalta o__o?! Miten se voi olla siinä poikamoodissa mahdollista... mutta KIITOS <3! Ilmeisesti hiukseni saavat mut näyttämään edes vähän naiselta jopa poikamoodissa (?) Lämmittää mieltä paljon! <3<3<3

      Poista
    2. Ja meillä oli kunnon vaaleanpunaistenmuovipussien armeija mukana :D! Mutta kyllä, näytit ihan hirmuisen suloiselta jopa ilman sen tyttömäisempiä vaatteita :3. Voi miten mukavaa on saada ihmiset iloiseksi kertomalla asioita jotka ovat totta > w <! Kyllä, olet oikea prinsessa <3.

      Poista
  33. Sä osaat laittaa itsesi kauniiksi. Valitettavasti noilta peräänhuutajilta ei koskaan saa kuulla miksi ne alkoi epäillä sua mieheksi. Itsekin olen epäillyt jotain maskuliinista aitoa naista mieheksi. Voi kun päästäisiin tuosta toisen alistamisesta. Maailma olisi paljon parempi paikka.

    VastaaPoista
  34. pidä nuita hiuspidennyksiä useemminkin :) Ooot kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Mä vaan oon niin huono kiinnittämään niitä luonnollisen näköisesti :P

      Poista
  35. Siis huhhuh, oot kyllä näissä ihan huikeen kaunis!! :-) ihan häkellyin kun avasin tän postauksen, vetää sanattomaks upeudellaan!

    VastaaPoista
  36. Blogisi herättää varmasti mielenkiintoa, aivan kuten lukijamäärästäkin huomaa. Blogillasi on ihanan suloinen ulkoasu ja sopii hyvin! Tämän postauksen mekko on kerrassaan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti. En meinaa vieläkään käsittää blogini näin suurta suosiota :) (kiitos teille lukijat!)

      Kiitos paljon!

      Poista
  37. Moi, oon seuraillut blogiasi useamman kk mutten oo tainnut kommentoida ikinä. Näytät tosi kauniilta, ja ystäväsi myös! On mielenkiintoista lukea blogiasi, koska trans-ihmisten elämään ei itsellä oo kosketuspintaa ja musta on aina positiivista, kun ihmiset uskaltavat tuoda julki itseään sellaisten asioiden suhteen, jotka eivät ole "normaaleja", se vaatii rohkeutta. En tiedä oliko tää vähän hassu kommentti mutta kiitos hyvästä blogista ☺❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut yhtään hassu, kiitos oikein paljon ❤!

      Poista
  38. Ei kannata lannistua vaikka joku kaupungilla sanookin että olet mies! Tärkeintä on se miltä susta tuntuu, ei se miltä näytät. :) Uskon että selviät koulupäivistäkin paremmin mieheksi pukeutuneena, jos vaan ajattelet olevasi prinsessa!
    P.S. Minua on nuorempana luultu pojaksi, joten pidä mielessä että ne ketkä sinua mieheksi sanovat, eivät voi olla todellisuudessa täysin varmoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä lannistu, unohdan tollaiset tosi nopeasti ja ajattelen että tää mieheksiluulemisvaihe loppuu sentään pian, kun alotan hormonit :) Kiitos ❤!

      Poista
  39. Äääh. Oon vähän kade, kun oot noin nätti. :3 Hitot sua miksikään mieheksi tunnistaa. Tosi hyvää jälkeä oot saanut aikaiseksi lähestulkoon muuttamatta kehoasi ollenkaan. Inspiroi itseäkin. Niin... täällä toinen transnainen, joka vasta odottelee tutkimuksiin pääsyä. On aina hienoa huomata, kuinka ei ole yksin näiden asioiden kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon!

      Et tosiaankaan ole yksin :) Kaikkea hyvää omalle tutkimusmatkallesi!

      Poista
  40. Kadu Sarielin blogissa oli juttu miten saa pitkät tuuheat hiukset ja kestävät kynnet. http://lolitafashionbysariel.blogspot.fi/2013/09/way-to-get-long-hair-as-mine.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykän oikoluku teki taas kiusaa. Lady Sarielin blogi piti kun kirjoittaa. Hitsi kun sä olet niin kaunis.

      Poista
    2. Oho! Jänniä luontaisohjeita, pitääpä perehtyy!

      Ja kiitos ;_;!

      Poista
  41. Joo mitä :o en ois sua kyl mieheks tunnistanu ellei tuolla sivussa ois lukenu. Oot älyttömän kaunis! Ja toi mekko on aivan ihana.

    VastaaPoista
  42. Näytät niin kauniilta :)

    VastaaPoista
  43. En tajua miten joku sut vois mieheks tunnistaa, ihan oikeesti näytät näissäkin kuvissa niin naiselta ku olla ja voi ja oot niin tajuttoman kaunis <3 ;_____;

    VastaaPoista
  44. Ooooo *w* nyt on pakko tulla sanomaan, että OLET TODELLA KAUNIS NÄISSÄ KUVISSA JA MEKKO ON AIVAN JÄRKYTTÄVÄN UPEA SULLA!<3 Oon uskollisesti lukenu alkuajoista asti mukana, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaankin! :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan huikeasti ;__; <3! Ja kiva kuulla että olet jaksanut seurata raapustuksiani niin pitkään *w*

      Poista
  45. Näytät ihan superupealta ja toi mekko on niin täydellinen! Aina kannataa hankkia kaappiin (vaikka ite pidän seinällä :3 ) muutama kunnon tylliharsounelma vaikka ei olis mitään juhlia tiedossakaan :) P.s. Antasin mitä vaan saadakseni tollaset käsivarret ku sulla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uih, kiitos hirveästi <3!!
      Kannatan, se piristää kumasti mieltä kun on tällainen kaapissa - tai seinällä :D! Ja ohhoh, tää on varmaan eka kerta kun käsivarsiani kehutaan. Voi kiitos ;__;!

      Poista