maanantai 20. helmikuuta 2012

Filming day outfit

K-pop-videoiden kuvaamisen ohessa pidimme myös pienen photoshootin (jos tätä sellaiseksi voi kutsua xD). Kiitos Sakura! Kuvista kyllä huomaa etten osaa poseerata juurikaan :D. Pitäisi kai hymyillä enemmän, mutta mielestäni hymyni paljastaa minut entistä helpommin pojaksi.

We also had a little photoshoot (if you can call this one xD) when filming the kpop videos. Thank you Sakura! From the pictures you can see my posing skills are quite awful :D. I guess I should smile more but I think my smile would reveal even more the fact I'm a boy.





Mekko (dress): Anna House
Rusetti (bow): Anna House
Sukkahousut (stockings): (random)
Kengät (shoes): Anna House

Miltä sitten tuntui olla tyttönä - vieläpä lolitana - kauppakeskuksessa? Ei voi sanoa etteikö olisi jännittänyt :D. Olin nimittäin pitkästä aikaa julkisesti tyttönä (jos coneja ei lasketa). Videoita kuvatessa jännitys väheni koko ajan, mutta ei poistunut kokonaan missään vaiheessa. Monet ohikulkijat katsoivat aika pitkään, ja McDonald'sissakin vähän naureskeltiin. Onneksi minulla oli kaveri mukana, joten ihan yksin ei tarvinnut jännittää. Eräs nainen jopa kehui asuani! Julkinen tyttöily parantaa aina vähän itseluottamusta, joten ensi kerralla ei varmaan jännitä enää yhtä paljon :).

Well, how did it feel to be as a girl - as a lolita - in a shopping mall? I can't say I wasn't nervous :D. It had been a long time since I had been as a girl publicly last time (if anime conventions aren't taken into consideration). When filming the videos, my nervousness faded away little by little but it never went out completely. I felt many passers-by looking at me and I think some people in McDonald's were laughing to me a bit, too. I was lucky to have a friend with me so I didn't have to be nervous alone. A woman even praised my outfit! Anyway, being a girl in public always boosts my self-confidence a little. Therefore, I think I won't be as nervous next time :).

31 kommenttia:

  1. Videoilla vaikutitkin hieman jännittyneeltä, jos kuvaisit seuraavan kerran kotona/muussa tutussa paikassa niin ei olisi ihmisiä tuijottamassa painaeita luomassa. :) Ja ihana asu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, kotona ei jännittäis yhtään. Meen kyllä varmaan seuraavankin videon kuvaamaan samaan paikkaan (koska se on niin juhlallinen!), mutta nyt en aio antaa jännityksen vaikuttaa :D.

      Poista
  2. Voi että... helman muhkeus on aivan mahtava! Lisäksi mielestäni tuo peruukki on paras, mitä sinulla on ollut. :) En voi sanoa muuta kuin, että tykkään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3! Mietin että onkohan helma jopa liian muhkea kahden alushameen takia, mutta se taitaakin olla juuri sopivan muhkea! Tykkään itsekin paljon tuosta peruukista (mutta ensi viikonlopun postauksessani tulet näkemään ehkä vieläkin paremman ;D).

      Poista
    2. Lolihame ei ole koskaan LIIAN puffu :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos! Kiva kuulla että näytän vähän mori girliltä :)! Olen 178 cm pitkä (tykkäisin kyllä olla vähän lyhyempi...). Joo, en mä niistä kateellisista välitä :P!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Naureskelijoita löytyy aina mutta haters gonna hate eiks niin? Lähde mukaan miittailemaan tai muuten vaan hengailemaan loli-porukoihin niin ei tarvitse yksikseen kulkea. Poseeraus taidot kehittyvät ajanmyötä ja rohkeasti vain pientä hymyä mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kommentti <3! Haters gonna hate, niin se on. Aionkin mennä tässä lähiviikkoina miittailemaan, toivottavasti saan hyvän vastaanoton :). Miittikuvissa sitten toivottavasti jo vähän paremmat poseeraukset!

      Poista
  5. Oho, onpas tosiaankin erilainen blogi! Saisko susta nähdä kuvaa ihan poikana, ilman näitä tyttöjuttuja? :D Ja onko tää tyttöilyinnostus tullu jotenkin animen/tmv. kautta vai mistä? :) Lisään kyllä blogin kirjanmerkkeihin ja tuun ihan varmasti uudemmankin kerran lueskelemaan. :)

    http://napp0.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä mä varmaan joku kaunis päivä postaan itsestäni kuvan poikanakin, odottakaapa vaan :D. Tyttöilyinnostuksen alkuperää on vaikea määritellä. Tuntuu että se vain alkoi pikku hiljaa olla osa minua ala-asteen lopusta lähtien :/. Silloin kokeilin ekaa kertaa naisten vaatteita, ja siitä se lähti. Animesta se ei tullut, koska animea aloin katsoa aktiivisesti vasta aika myöhään.

      Poista
  6. Todella mielenkiintoinen blogi, enpä oo aiemmin tämmöiseen törmännyt! Vaikutat ihanalta ihmiseltä :) ja siitä se lähtee, rohkeasti vaan julkisille paikoille! Ja samaa kysyisin kuin Nappo, mistä tämä kaikki on lähtenyt? Tunnetko vain olosi enemmän tytöksi kuin pojaksi? Tosiaan mäkin pistän sivun muistiin, so interesting!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Elina! Yritän mennä entistä enemmän julkisille paikoille, ja kyllä se jännityskin varmaan pikku hiljaa häipyy :). Vaikea sanoa mistä kaikki on lähtenyt. Oikea termi mulle olis varmaan transvestiitti, joka on kai synnynnäinen ominaisuus. Aloin tosin tyttöillä vasta ala-asteen lopussa, kun naisten vaatteita ekaa kertaa kokeillessani vihdoin tajusin ominaisuuteni. Aluksi tyttöilin tosi pienimuotoisesti ja salassa, nykyään jo laajemmin ja julkisemmin. Poikana en tunne oloani kovinkaan tytöksi, mutta mulla on suuri HALU olla tyttö :).

      Poista
  7. Mua kiinnostais tietää, miten sun vanhemmat suhtautuu tohon sun pukeutumiseen? :) Sori jos oot jossain ennemmin vastannut! Et vissiin hirveen usein julkisesti pukeudu tytöksi? Onko sulla jätkiä kavereina, jotka tietää tästä sun "harrastuksesta" ? :) Olis kiva saada vastaukset tähän!

    Kiva toi mekko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En oo puhunu vanhempien suhtautumisesta aiemmin, mutta kivaa että kysyit :)! Suoraan sanottuna vanhemmat eivät tykkää pukeutumisestani. Aion käsitellä aihetta tulevissa postauksissa, joten ei tässä vielä sen enempää ;). En tosiaan ole ollut julkisesti tyttönä kuin coneissa (eli japanilaisen populaarikulttuurin tapahtumissa), kaksi kertaa normaalisti kaupungilla ja kerran kuvaamassa noita k-pop-tanssivideoita. MUTTA tänä keväänä/kesänä julkisen tyttöilyn määrä tulee nousemaan suuresti! Mulla on kavereina muutamia miespuolisia, jotka tietää tästä "harrastuksesta", mutta 95% ei tiedä. En viitsi kaikille kertoa, koska suurin osa ei kuitenkaan ymmärtäisi :(.

      Poista
  8. Musta on just siistii että uskallat mennä julkisellekkin paikalle tyttönä. Paitsi että vaarmaan kuulet tämmösii kommenttei tosi usein, mutta ihailen kun kummin vaikutat siltä että yrität uskaltaa olla oma ittes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihaileville kommenteille on aina tarvetta: joka ikinen kommentti parantaa melko heikkoa itseluottamustani vähän lisää :) Nöyrä kiitos!

      Poista
  9. Moikka! Ihan suoraan sanottuna wou, olin ihan tosi yllättynyt kun avasin tän sivun, mutta positiivisesti yllättynyt! Mutta nyt ihan asiaan. Tykkään tästä ulkoasusta kun tää on näin vaaleanpunainen ja tyttömäinen, banneri on ehkä siksi vähän tyhmä kun siinä ei ole omaa kuvaasi. Kuvat täällä on kumminkin tosi kivoja ja minun näkökulmasta mielenkiintoisia, itsestäsi lisää! Tekstiä on tosi kiva lukea, ja se on myöskin helppolukuista. Kokonaisuus erittäin jees!
    Numeroksi antaisin 9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos arvostelusta! Tosi upeeta että tykkäsit noin paljon :)!

      Poista
  10. voi että oot ihana! :D ikäväksi täytyy ilmottaa, et en olekkaan tulossa chibiconiin... ;__; porukat raahaa hämeenlinnaan, hnh mut kyllä uskon että me johonkin samaan coniin satutaan C:
    näitä kuvia katsoessa tuli kirjaimellinen halu kuristaa kaikki 'naureskelijat' D: oot tosi suloinen ja nätti! :3 mekko tosi ihastuttava kanssa, tuli melkeen olo kokella tollasta (huom, melkeen, olen uskollinen jätkienvaatteille :D)
    paljon tsemppiä, älä välitä muiden mielipiteistä - oot upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei riitä sanat kuvailemaan miten iloiseksi tulin kommentistasi - kiitos ihan älyttömästi! :D Tosi harmi ettei nyt nähdä Chibissä, mutta ihan varmasti nähdään tänä vuonna jossain toisessa conissa C:

      Poista
  11. Aivan ihana asu ♥_♥
    Vihaajia tulee olemaan, mut kannattaa muistaa, että on aina joku joka sua ihailee! Mun päivä oikeesti pelastuu aina siinä kun nään jonkun tästä kamalan harmaasta katukuvasta poikkeavan ihmisen. :"D Mutta oot todennäkösesti pelastanut jonkun muun onnekkaan päivän~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Kommenttisi lämmittää mieltäni aivan suunnattomasti :)

      Poista
  12. Missä videon voi nähdä :3
    ja toi mekko ♡//___//♡

    VastaaPoista